Cât de bun amant este, în funcţie de zodie: te numeri printre nativii care dau femeile pe spate în dormitor?

Cât de bun amant este, în funcţie de zodie: te numeri printre nativii care dau femeile pe spate în dormitor?

Cât de bun bun amant este în funcţie de zodie FOTO Arhivă Adevărul

Cât de bun bun amant este, în funcţie de zodie. Femeile care nu îşi doresc să se implice sentimental, ci doar să aibă parte de câteva nopţi pasionale, trebuie să îşi aleagă partenerul potrivit pentru aceste aventuri sexuale.

Cât de bun bun amant este în funcţie de zodie: Taurul, printre cei mai buni la pat

Taurul se numără, fără îndoială, printre cei mai buni amanţi din rândul nativilor. Cunoştinţele lui sexuale sunt în continuă dezvoltare, amorul fiind în centrul intereselor sale. Este pasional şi senzual şi ştie să ofere plăceri nebănuite. Are foarte multă imaginaţie şi este întotdeuna dispus să încerce lucruri noi pentru plăcerea partenerei. 
 
Gemeni
 
Bărbatul născut sub semnul Gemenilor este un adept al jocului erotic şi nu îi va refuza niciodată partenerei lui fanteziile erotice. Este mereu gata să încerce poziţii noi şi îi plac lucrurile spontane. Cu un nativ Gemeni sexul mai fi întotdeuna plin de provocări, aşa că, dacă ţi-l doreşti ca amant, trebuie să fii destul de curajoasă. 
 

Cât de bun bun amant este în funcţie de zodie: Leul se dă peste cap pentru plăcerea partenerei

Bărbatul Leu se regăseşte şi el printre cei mai buni amanţi. Este foarte pasional, încrezator în puterea lui sexuală şi de multe ori îi place să deţină controlul în pat. Chiar dacă nu este la curent cu toate noutăţile în materie de sex, este deschis povocărilor pe care le primeşte din partea partenerei. Fiindcă are un orgoliu nemărginit, va face orice să fie cel mai bun în faţa femeii din patul lui. 
 
Balanţa
 
Bărbatul aflat în zodia Balanţei este de obicei foarte atent şi afectuos atunci când vine vorba de sex. El urmăreşte întotdeauna să obţină echilibrul sexual, iar partidele de amor cu el vor fi cu siguranţă foarte intense şi spontane. Este gata să îţi satisfacă fanteziile şi îi place la nebunie să experimenteze tot felul de jocuri erotice. Este maestru în arta seducţiei şi este fermecat de femeile suave şi sofisticate. 
 

Cât de bun bun amant este în funcţie de zodie: Scorpionul este deschis la experienţe deocheate

Scorpionul este cea mai sexuală zodie dintre toate semnele astrale. Bărbatul născut în această zodie are o personalitate foarte puternică, magnetică şi irezistibilă. Ţelul lui este să îşi aducă partenera pe cele mai înalte culmi ale plăcerii şi nu refuză jocurile deocheate când vine vorba de sex. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările