9 lucruri despre care femeile cred în mod greşit că le fac să pară sexy în ochii bărbaţilor

9 lucruri despre care femeile cred în mod greşit că le fac să pară sexy în ochii bărbaţilor

Nu toate „armele” de seducţie ale femeilor au efectul scontat FOTO shemazing.net

Femeile apelează de când lumea la trucuri despre care cred că au darul de a le face să pară mai atrăgătoare în ochii sexului opus. Însă nu toate aceste mici arme de seducţie ale reprezentantelor sexului tare au efectul scontat, ba chiar asupra multor bărbaţi au efectul contrar.

1. Parfum de femeie

O femeie care foloseşte cele mai îmbietoare parfumuri pentru a se face plăcută în faţa unui bărbat poate exagera adesea cu cantitatea de mireasmă folosită, exces care este considerat deranjant de mulţi bărbaţi, după cum notează publicaţia online womenshealthmag.com. Bineînţeles, un puf discret de parfum bun este de apreciat, dar doamnele şi domnişoarele nu ar trebui să subestimeze puterea fermonilor naturali pe care îi produce organismul.

2. Vorbitul ca o copiliţă

O femeie care se alintă şi vorbeşte ca un copil, folosind un ton piţigăiat, nu face decât să le aducă multor bărbaţi aminte de un copil, eventual unul enervant, şi cam atât. Iar un astfel de gând se numără printre ultimele lucruri pe care ar vrea să le aibă în minte un bărbat înainte de a face dragoste cu partenera. 

3. Botic bosumflat

Multe dintre tinerele obsedate de selfiuri din ziua de azi consideră că sunt sexy dacă abordează faimoasa atitudine „duck face“, cu buzele ţuguiate, lucru total neadevărat în cazul celor mai mulţi bărbaţi.

4. Tocuri ameţitoare

Un bărbat dintr-o bucată, cu capul pe umeri, va prefera întotdeauna o femeie relaxată, care se simte bine în propria piele, decât una care are o grimasă eternă din cauza durerilor cauzate de pantofii cu toc cui din care nu mai iese indiferent de ocazie. În plus, o femeie care nu ştie să meargă pe tocuri este mai degrabă ridicolă decât sexy.

5. Vorbitul vulgar 

Femeile care sunt de părere că este sexy să le povestească partenerilor lucrurile deocheate pe care le vor face când vor ajunge acasă direct de la masa în familie, unde părinţii şi bunicii pot să surprindă nişte detalii „picante“, se înşeală amarnic, notează womenshealthmag.com. Mult mai atrăgător este ca acestea să se folosească de subtilitate atunci când vor să dea de înţeles că au chef de nebunii.

6. Penis pe post de jucărie

Să tratezi penisul ca pe o jucărie de mestecat, ca pe o acadea sau ca pe un joystick nu este întotdeauna o idee prea inspirată într-un cuplu. Nu mulţi bărbaţi apreciază un astfel de comportament infantil, chiar dacă pot să lase impresia că sunt încântaţi de asta.

7. Machiaj şi slipici în exces

O femeie care şi-a dat silinţa să arate bine pentru o întâlnire, ca scoasă din cutie, este perfectă şi fără să facă abuz de cremă de corp cu sclipici, eventual o pomadă de păr cu ceva glitter în compoziţie şi ceva farduri cu sclipici. Indicat ar fi ca doamna sau domnişoara să lase frumuseţea să sclipească fără această aglomerare de elemente care ajung să se transfere în părul sau pe hainele partenerilor. 

8. Alcool pe post de afrodiziac

O femeie nu ar trebui să simtă niciodată nevoia să ţină pasul cu altcineva la cantitatea de băutură sau să creadă că paharele de alcool o vor face să devină mai încrezătoare în prezenţa unui bărbat. Indiferent de ceea ce s-ar spune, o femeie care comandă un pahar cu vin sau de apă minerală va fi considerată întotdeauna mai sexy decât una care cere un whiskey cu gheaţă, mai ales dacă nu îi stă în fire să consume aşa ceva de obicei.

9. Sălbatică în pat

Uneori, femeile simt nevoia să-şi surprindă partenerii cu un program sexual ieşit din comun, adesea inspirat din filmele pentru adulţi. Dezlănţuirea sexuală este apreciată de orice bărbat, dar nu şi atunci când totul pare forţat şi lasă loc momentelor stânjenitoare pentru că, aşa cum bine ar fi să ştim, viaţa sexuală reală nu prea se compară cu cea din filmele porno. 

Citeşte şi:

Pe ce criterii pun preţ româncele când îşi aleg sufletul-pereche

Bărbaţii chiar au auz selectiv: cât timp reuşesc să-şi urmărească partenera vorbind şi ce subiecte le menţin atenţia trează

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările