5 motive pentru care sexul e esenţial într-o relaţie

5 motive pentru care sexul e esenţial într-o relaţie

Sexul este o formă de comunicare între parteneri.

Dacă pentru unii este doar o plăcere, pentru alţii sexul reprezintă ceva mai mult într-un cuplu. Dar când vine vorba de a se bucura de el, toţi sunt de acord că el trebuie să fie o prioritate. Află şi de ce!

Asigură o conexiune puternică

Sexul nu doar că menţine legătura fizică dintre parteneri, dar şi pe cea emoţională, fiind cea mai puternică formă de intimitate. Acest lucru te aduce mai aproape de partener şi te ajută să îi înţelegi mai bine emoţiile şi trăirile. O relaţie fără intimitate devine vulnerabilă în timp, iar pasiunea riscă să se diminueze. De aceea, conexiunea trebuie menţinută cât mai des posibil. 

Reduce stresul

În timpul unei partide de dragoste, se eliberează oxitocina, hormonul fericirii, care ajută la reducerea stresului şi a tensiunii în cuplu. Cu cât tu şi partenerul veţi fi mai activi sexual, cu atât veţi reuşi să vă descărcaţi energia negativă şi să vă relaxaţi mai mult. Preludiul este şi el la fel de important, întrucât numeroase studii au arătat că o sesiune de săruturi şi îmbrăţişări are efecte benefice asupra sănătăţii inimii. 

Descoperă alte motive pentru care sexul este esenţial într-o relaţie pe clickpentrufemei.ro. 

 

Cea mai fericită perioadă din căsnicie

Ce îşi doresc bărbaţii în pat

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările