Porsche şi Lucasfilm proiectează împreună o navă spaţială de poveste

Porsche şi Lucasfilm proiectează împreună o navă spaţială de poveste

Designerii de la Porsche şi Lucasfilm colaborează pentru desenarea unei navei spaţiale care va fi prezentată la premiera mondială a filmului „Star Wars: The Rise of Skywalker”. Producătorul de maşini sport şi compania de producţie americană - renumită pentru filmele sale din seria ”Star Wars” - şi-au alăturat forţele în mod excepţional pentru a crea nava spaţială din următorul film ”Star Wars”, episodul final al seriei Skywalker.

„Crearea unei nave spaţiale cu ADN-ul specific Porsche este o sarcină interesantă”, spune Michael Mauer, vicepreşedinte Style Porsche la Porsche AG. „Deşi nu par să împărtăşească prea multe elemente la prima vedere, ambele branduri au o filozofie de design similară. Colaborarea strânsă cu echipa de design a ”Star Wars” este foarte benefică pentru noi. Sunt sigur că ambele părţi vor avea multe de învăţat din acest parteneriat.”

„Recunoaşterea la nivel mondial a brandurilor Star Wars şi Porsche este în mare măsură determinată de designul lor”, spune Doug Chiang, Vicepreşedinte şi Director Executiv al departamentului de creaţie Lucasfilm şi responsabil pentru supravegherea tuturor proiectelor pentru franciza Star Wars. „Reunim două lumi cu acest proiect: design-ul de film science-fiction, al unei galaxii îndepărtate şi precizia care stă la baza legendarelor maşini sport Porsche. Această colaborare promite să creeze un design inovator, care să îmbine excelenţa ambelor mărci, pentru a realiza o nouă navă demnă de Porsche şi Star Wars.”Echipa de proiectare se va întâlni în mod regulat la Stuttgart şi la San Francisco, în California, în următoarele săptămâni pentru a desena şi crea nava spaţială.

În plus faţă de dezvelirea publică a modelului la premiera filmului „Star Wars: Rise of Skywalker” în decembrie, Porsche va prezenta şi prima maşină complet electrică - Taycan - lansată la începutul lunii septembrie. Livrările în SUA vor începe la sfârşitul anului. În Europa, Taycan va fi predat clienţilor de la începutul anului 2020.Fanii ambelor branduri pot urmări online procesul de dezvoltare al navei spaţiale: www.thedesigneralliance.com. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: