Dacia Jogger. Când va fi prezentat noul model de familie, cu 7 locuri, al producătorului auto de la Mioveni VIDEO

Dacia Jogger. Când va fi prezentat noul model de familie, cu 7 locuri, al producătorului auto de la Mioveni VIDEO

Se va numi Dacia Jogger! Un nume simplu şi cu sonoritate internaţională a fost ales pentru a denumi cel mai nou model al gamei Dacia. Este vorba de un vehicul de familie, cu 7 locuri, polivalent, care va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment digital live în data de 3 septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacia Jogger va fi prezentată publicului larg în data de 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen. Adevarul.ro decolează astăzi spre Paris pentru a ne întâlni cu noul model mâine, dar primele detalii la cald le vom putea comunica după ridicarea embargoului.

Disponibil în două configuraţii, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger îşi propune să fie partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viaţa cotidiană cât şi în periplurile mai lungi, prilejuite de ieşirile în natură la sfârşit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienţilor să profite de plăcerile simple ale vieţii alături de cei apropiaţi.

Jogger este un nume simplu, modern, uşor de pronunţat şi înţeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism şi energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robusteţea unui partener de drum ideal în viaţa de zi cu zi.

VIDEO Noua Dacia Jogger

Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital. 
 
Pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, Director General Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Noutăţile Dacia la IAA Munchen vor putea fi urmărite de la distanţă pe platforma Dacia events.dacia.com. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările