VIDEO Garda de coastă americană a capturat un submarin care transporta cocaină în valoare de 232 de milioane de dolari

VIDEO Garda de coastă americană a capturat un submarin care transporta cocaină în valoare de 232 de milioane de dolari

Submarinul capturat de Garda de Coastă a Statelor Unite, foto Youtube

Garda de Coastă a Statelor Unite a oferit publicului o înregistrare video a momentului în care este capturat un submarin care transporta aproximativ 7,7 tone de cocaină, scrie NBC News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un membru al Gărzii de Coastă poate fi văzut cum strigă către traficanţii de droguri din submarin să se oprească, apoi mai mulţi membri ai echipajului sar pe submarin în timp ce acesta se află încă în mişcare şi deschid trapa.
 
Operaţiunea a condus la arestarea celor cinci traficanţi găsiţi în interiorul submarinului şi la confiscarea a aproximativ 7,7 tone de cocaină. Valoarea estimată a cocainei este de 232 milioane de dolari.
 
Vasele submersibile, cunoscute sub numele de ”narco-submarine”, sunt uneori folosite de carteluri şi traficanţi pentru a transporta droguri peste graniţe.
 
Operaţiunea din înregistrarea video a avut loc pe 18 iunie şi a făcut parte dintr-un efort mai larg al Gărzii de Coastă a Statelor Unite, care a dus la capturarea de droguri în valoare totală de 569 milioane dolari.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: