Un peşte cu înfăţişare bizară a apărut inexplicabil pe o plajă din California

Un peşte cu înfăţişare bizară a apărut inexplicabil pe o plajă din California

O specie de peşte undiţar de adâncime a eşuat inexplicabil pe o plajă din California  FOTO captură Facebook/Davey's Locker Sportfishing and Whale Watching

O specie de peşte de adâncime, o creatură cu înfăţişare bizară, a eşuat pe o plajă din  Newport Beach, California, fiind descoperită de un localnic care se plimba pe ţărm.

Creatura de forma unei mingi de fotbal este o specie de peşte undiţar care trăieşte în ocean la o adâncime de circa 900 de metri. 
 
Agenţia locală Davey’s Locker Sportfishing & Whale Watchin. spune că peştele nu a fost prins, ci a ajuns de unul singur pe ţărm. În toată lumea sunt peste 300 de specii de peşti undiţari, a precizat agenţia.
 
„Nu ştiu dacă a înţeles implicaţiile a ceea ce a găsit”, a spus Jessica Roame, coordonatorul proiectului de educaţie al agenţiei, potrivit Los Angeles Times. „Se întâmplă când te plimbi să mai găseşti creaturi moarte ici şi colo, care nu ar trebui să fie pe plajă. Lucrul suprinzător este că era aproape intact. Cum a reuşit să iasă din adâncuri? ”
 
Apariţia unei asemenea peşte pe ţărm este extrem de rară.
 
Peştele are un fel de undiţă care se extinde dintr-o aripă frontală şi luminează pentru a atrage prada.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările