Un american a mâncat 76 de hotdogi în zece minute, la concursul internaţional al mâncătorilor de hotdogi organizat la New York, de Ziua Independenţei VIDEO

Un american a mâncat 76 de hotdogi în zece minute, la concursul internaţional al mâncătorilor de hotdogi
organizat la New York, de Ziua Independenţei VIDEO

FOTO: AFP

Un american, Joey Chesnut, campion la mâncat hotdogi, şi-a bătut propriul record, mâncând 76 de sendvişuri cu cârnaţi în zece minute, la o competiţie la New York, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joey Chesnut, supranumit „Jaws”, a câştigat a 14-a oară concursul internaţional Nathan's al mâncătorilor de hotdogi organizat cu ocazia Zilei Naţionale americane.

Campionul, care a mâncat 75 de hotdogi anul trecut, şi-a „zdrobit” concurenţii, a mâncat cu 26 de senvişuri mai multe decât următorul clasat, Geoffrey Esper.

Din cauza restricţiilor împotriva pandemiei covid-19 impuse, concursul nu s-a desfăşurat în afara restaurantului de hotdogi Nathan's de pe Coney Island, la Brooklyn, ci într-un parc de baseball vecin, unde se aflau 5.000 de spectatori.

„Mi-a făcut bine” că au fost fani, a declarat Joey Chestnut la postul de sport ESPN, care a difuzat evenimentul, după ce ediţia din 2020 s-a desfăşurat în interior, fără spectatori, şi după panouri de plexiglas, pentru limitarea pericolului răspândirii noului coronavirus.

„Chiar dacă nu m-am simţit în largul meu, am apreciat că toată lumea m-a încurajat şi m-a îndemnat”, a declarat Joey Chestnut, care a câştigat 14 dintre ultimele 15 concursuri, după ce l-a învins pe sextuplul campion, japonezul Takeru Kobayashi, în 2017.

El a fost înfrânt o singură dată în această perioadă, în 2016.

La femei, Michelle Lesco a mâncat 30 de hotdogi şi trei sferturi, şi a învins-o pe Sarah Rodriguez.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările