„Scrisoarea generoasă” lăsată în Biroul Oval de Trump pentru preşedintele Biden

„Scrisoarea generoasă” lăsată în Biroul Oval de Trump pentru preşedintele Biden

Donald Trump şi Joe Biden

Donald Trump a părăsit Casa Albă înainte ca Joe Biden să depună jurământul şi să-şi înceapă mandatul de peşedinte. I-a lăsat succesorului său o scrisore în Biroul Oval.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Joe Biden a declarat miercuri că predecesorul său, Donald Trump, care nu a participat la ceremonia de învestire, i-a lăşat "o scrisoare foarte generoasă" înainte de a-şi încheia mandatul, scrie Ziare.com

Din Biroul Oval, locul unde Trump i-a lăsat scrisoarea, Biden a spus că nu vă divulga conţinutul documentului. Face asta din respect pentru fostul preşedinte.

"Preşedintele a scris o scrisoare foarte generoasă. Pentru că este privată, nu voi vorbi despre ea până ce nu voi vorbi cu el", a spus Biden.

Încă din dimineaţa zilei de miercuri, o sursă de la Casa Albă a declarat pentru CNN că Trump i-a lăşat o scrisoare lui Biden în Biroul Oval, fară a da însă detalii.

Donald Trump a ieşit din Casa Albă miercuri şi a traversat peluza de sud pentru a urca la bordul Marine One. Nu a mai aşteptat momentul în care Joe Biden preia efectiv funcţia de preşedinte al SUA.

„A fost o mare onoare, onoarea unei vieţi”, a declarat Trump la plecare. El s-a îndreptat apoi către baza militară Andrews, în Maryland, unde a asistat la o ceremonie militară.

Trump a plecat apoi Florida, la Mar-a-Lago, unde îşi începe viaţa ca fost preşedinte.

Citeşte şi:

Angela Merkel, nerăbdătoare să deschidă „un nou capitol al prieteniei” dintre Germania şi SUA

Joe Biden, prima zi la Casa Albă. A semnat 17 decrete. SUA revin în Organizaţia Mondială a Sănătăţii VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările