VIDEO Principalul suspect în cazul sechestrărilor din Cleveland a fost inculpat pentru răpire şi viol

Cleveland: Ariel Castro a fost pus sub acuzare pentru viol si rapire

Ariel Castro, principalul suspect în ancheta privind sechestrarea a trei femei timp de 10 ani în Cleveland, a fost inculpat pentru răpire şi viol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit agenţiei France Presse, Castro este acuzat că le-a violat pe Amanda Berry, Gina DeJesus şi Michelle Knight în timp ce erau sechestrate în casa sa.

Cei doi fraţi ai săi, Pedro (54 de ani) şi Onil (50 de ani), arestaţi în acelaşi timp cu el, nu au fost în schimb inculpaţi în acest dosar, a adăugat procurorul în cursul unei conferinţe de presă.

„Nimic nu ne permite să credem că ei au fost implicaţi sau că erau la curent“ cu acţiunile fratelui lor, a declarat şeful adjunct al poliţiei din acest oraş, Ed Tomba. „Nu am găsit nicio dovadă cã ar fi părtaşi la această crimă“, a insistat acesta.

De asemenea, Tomba a precizat că cele trei tinere sechestrate nu au părăsit niciodată proprietatea lui Castro în timpul celor zece ani în care au fost închise.

Acestea au reuşit să scape luni seară cu ajutorul unui vecin

În timpul captivităţii sale, Amanda Berry a născut o fetiţă care are astăzi vârsta de 6 ani.

Anterior în cursul zilei, şeful poliţiei Michael McGrath a declarat pentru postul de televiziune NBC că lanţuri şi corzi au fost găsite în casa lui Castro. Acesta a adăugat că, până când audierile victimelor nu se vor încheia, nu poate divulga detalii despre modul în care erau tratate.

Amanda Berry, în vârstă de 27 de ani şi fiica sa în vârstă de 6 ani, precum şi Gina DeJesus, în vârstă de 23 de ani, s-au putut întoarce acasă miercuri, în timp ce Michelle Knight, în vârstă de 32 de ani, a rămas internată în spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările