FOTO Să râdem cu semnele stradale: glumeţi au schimbat din peniţă sensul cuvintelor

FOTO Să râdem cu semnele stradale: glumeţi au schimbat din peniţă sensul cuvintelor

Sensul unor mesaje, schimbat din peniţă

De la semne de circulaţie la avertismente stradale şi informaţii utile din spaţiile comerciale, semne de altfel inocente, multe au căzut victimele unor şugubeţi americani care au deturnat sensul cuvintelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Modificările glumeţilor au atras atenţia trecătorilor, care le-au fotografiat şi le-au trimis prietenilor pe internet, potrivit dailymail.co.uk.

Unui semn care indică etajul 2B al unui spital  ("'Level 2B") este transformat, prin adăugarea câtorva cuvinte, în celebrul citat al prinţului danez Hamlet din  operă shakespeariană cu acelaşi nume, care spune: "A fi sau a nu fi":

Un avertisment stradal care atenţionează trecătorii să aibă grijă la căderile de gheaţă (Watch for Ice) devine un avertisment împotriva legendarului rapper al anilor 90, Vanilla Ice.

Un semn de circulaţie a fost adaptat pentru renumitul vers din melodia lui MC Hammer "Can't touch this":  'Stop - Hammertime'.

Un banal post-it folosit pentru a semnala un aparat defect devine o dezbatere filosofică despre trecerea timpului. Pe aparat scria "Nu acceptăm mărunt (change). Mulţumim". Sub el a fost pus un alt post-it pe care scrie "Schimbarea (change) este inevitabilă. Acceptă asta!".

Un panou pe care scrie "În caz de urgenţă, spargeţi", a devenit un îndemn la dans: In caz de urgenţă, dansaţi Breakdance"

Unui semn dintr-o firmă, care spune că angajaţii trebuie să îşi spele mâinile, i-a fost adăugat, dedesubt, un alt mesaj: "Dacă niciunul dintre anagajaţi nu este liber, spălaţi-vă singur mâinile".

Un semn care spune să nu postezi facturi (bills) a fost înconjurat cu poze ale unor personalităţi publice al căror prenume este Bill, precum fostul preşedinte american Bill Clinton sau magnatul Bill Gates.

TU AI DAT PESTE SEMNE COMICE, CARORA LE-AI FACUT SI POZE? TRIMITE-NE FOTOGRAFIILE PE WEB@ADEVARUL.RO SI LE VOM PUBLICA PE CELE MAI BUNE.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările