Fiica cea mare a lui Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID-19 şi i-a ironizat pe antivaccinişti: „Din păcate, nu mi-a implantat în creier geniul tatălui meu”

Fiica cea mare
a lui Bill Gates s-a vaccinat anti-COVID-19 şi i-a ironizat pe antivaccinişti: „Din
păcate, nu mi-a implantat în creier geniul tatălui meu”

Jennifer Gates anunţând că a primit prima doză a unui vaccin anti-COVID-19 FOTO Instagram

Jennifer Gates, fiica în vârstă de 24 de ani a miliardarului Bill Gates, cofondator al Microsoft, a fost vaccinată împotriva COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Studentă la Medicină în New York, Jennifer Gates a anunţat pe contul său de Instagram că a primit prima doză a unui vaccin bazat pe ARN mesager şi a publicat o fotografie alături de un text în care îşi exprimă recunoştinţa pentru oamenii de ştiinţă, medicii şi experţii care „au făcut posibilă această realizare în medicina modernă”.

„A trecut mai mult de un an de când SARS-CoV-2 a apărut şi acum avem mai multe soluţii, inclusiv imunizarea, pentru a ne ajuta să protejăm oamenii şi comunităţile”, a mai scris ea. „Sunt mai mult decât privilegiată să primesc prima doză prin care ARNm îmi învaţă celulele să clădească un răspuns imun la virus. Ca student la Medicină şi medic în devenire, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecţie şi siguranţă pentru munca mea viitoare”.

Ea i-a îndemnat pe cei peste 357.000 de utilizatori Instagram care îi urmăresc contul să primească vaccinul când va fi posibil, adăugând: „Cu cât mai mulţi oameni imunizaţi, cu atât vor fi comunităţile noastre mai sigure pentru toată lumea”.

În final, Jennifer Gates a spus: „Voi purta în continuare o mască (sau două) după ce voi primi a doua doză”. Ea a glumit apoi: „Din păcate, vaccinul NU mi-a implantat în creier geniul tatălui meu. Măcar de-ar fi avut ARNm această putere...”.

Bill Gates, vaccinat la rândul lui la finalul lunii ianuarie, a investit doar pentru dezvoltarea unui vaccin anti-COVID-19 peste 350 de milioane de dolari. În ultimul an, el a fost unul dintre cei mai vocali susţinători ai importanţei realizării unui vaccin, fapt care i-a adus şi critici din partea adepţilor teoriei conspiraţiei.

Pe parcursul ultimilor 20 de ani, fundaţia sa a investit aproximativ 4 miliarde de dolari în dezvoltarea mai multor vaccinuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările