Dezbatere Historia Live, ora 11.00: Ce aşteaptă lumea de la Joe Biden

Dezbatere Historia Live, ora 11.00: Ce aşteaptă lumea de la Joe Biden

Foto Getty Images

Joe Biden începe mandatul la Casa Albă în condiţii cu totul speciale, după violenţele de acum două săptămâni ce au şocat America şi întreaga lume. Donald Trump părăseşte Biroul Oval, dar moştenirea sa rămâne pentru mulţi dintre susţinătorii săi.

Care va fi drumul Americii sub preşedinţia lui Joe Binden? Va reuşi noul lider de la Casa Albă să refacă imaginea Statelor Unite şi să readucă încrederea în capacitatea ţării de a conduce, din poziţia celei mai mari puteri globale, afacerile complicate ale lumii, mai ales în criza pe care o traversăm cu toţii? Ce aşteptări au aliaţii Americii, dar şi adversarii ei de la Joe Biden?

Discutăm despre Statele Unite în epoca Joe Biden, la Dezbaterile Historia, împreună cu Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, şi cu Iulian Fota, director Institutul Diplomatic Român, într-o emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările