Cazuri uşoare de COVID-19, depistate în rândul angajaţilor complet vaccinaţi de la Casa Albă

Cazuri uşoare de COVID-19, depistate în rândul angajaţilor complet vaccinaţi de la Casa Albă

Casa Albă FOTO Drew Angerer/Getty Images

Un oficial de la Casa Albă şi un consilier al lui Nancy Pelosi, ambii vaccinaţi, au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19, conform CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un reprezentant al Casei Albe a confirmat că personalul testat pozitiv nu s-a aflat în apropierea clădirii. 

„Conform protocoalelor noastre riguroase pentru Covid-19, oficialul rămâne în afara Casei Albe până va primi rezultatul testului PCR. Unitatea medicală a Casei Albe a efectuat verificări şi a stabilit că persoana respectivă nu a intrat în contact cu alţi angajaţi principali. Persoana are simptome uşoare", a afirmat reprezentatul Casei Albe. 

„Casa Albă este pregătită pentru noi cazuri cu testări regulate. Reamintim că vaccinurile anti-Covid-19 sunt eficiente împotriva formelor severe ale bolii sau spitalizării. Îi dorim colegului nostru recuperare rapidă”, a adăugat acesta.  

Oficialul de la Casa Albă nu a avut recent niciun contact cu preşedintele Joe Biden, a afirmat un alt reprezentant al administraţiei. 

Purtătoarea de cuvânt al Casei Albe Jen Psaki a precizat că au fost descoperite alte cazuri de Covid printre angajaţi ai Casei Albe, pe lângă cei anunţaţi anterior. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările