Bill Gates, prima apariţie după anunţul divorţului de Melinda. Fondatorul Microsoft îşi asumă vina pentru eşecul căsniciei

Bill Gates, prima apariţie după anunţul divorţului de Melinda. Fondatorul Microsoft îşi asumă vina pentru eşecul căsniciei

Bill Gates FOTO: Arhivă

Bill Gates a vorbit despre căsnicia sa cu Melinda French Gates la conferinţa Sun Valley de săptămâna trecută, asumându-şi vina pentru divorţ, au declarat surse pentru New York Post. Cei doi au anunţat în luna mai că vor divorţa, după 27 de ani de căsnicie.

Într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri „off the record”, gazda CNBC, Becky Quick, l-a întrebat pe cofondatorul Microsoft despre divorţul său de Melinda, pe care cuplul l-a anunţat în luna mai.

„S-a dezlănţuit până s-a încurcat. Practic a recunoscut că (n.r. divorţul) a fost din vina lui. A părut un pic emoţionat în legătură cu asta”, a povestit un participant la discuţie, potrivit BusinessInsider. Participantul la eveniment a mai spus că lui Bill Gates aproape îi dădeau lacrimile cu privire la acest subiect.

În ciuda mai multor zvonuri care au circulat în presa internaţională cu privire la motivul real al separării celor doi, Bill Gates nu a menţionat cuvântul „aventură” în timpul discuţiei sale. Wall Street Journal a raportat că Microsoft l-a investigat pe Gates în 2019, susţinând că ar fi avut o relaţie de mai mulţi ani cu o angajată.

În biografia din 1992, autorul James Wallace a dezvăluit că Gates a avut o presupusă aventură cu o femeie căsătorită cu 13 ani mai în vârstă decât el, când avea 27 de ani. Potrivit biografiei, presupusa aventură a lui Gates a fost cu soţia unui executiv din Osborne Computer care locuia în străinătate.

Bill Gates urma să ţină un discurs despre schimbările climatice la conferinţa Sun Valley, cunoscută şi sub numele de „tabăra de vară miliardară”. Acesta participă în mod regulat la conferinţă, găzduită de banca de investiţii private Allen & Co., însă apariţia de săptămâna trecută a fost prima după anunţul privitor la divorţul său. 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările