Biden şi-a avertizat membrii noii echipei că vor fi concediaţi dacă nu se respectă reciproc

Biden şi-a avertizat membrii noii echipei că vor fi concediaţi dacă nu se respectă reciproc

Joe Biden / FOTO Arhivă

Preşedintele american Joe Biden şi-a avertizat membrii noii echipe că îi va concedia dacă află că nu se respectă reciproc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri seară, el a susţinut, prin sistem video-conferinţă, ceremonia de instalare a noii echipe.

În mod explicit, el a spus că vrea să pună capăt mediului toxic care a pătruns în Aripa de Vest în timpul administraţiei anterioare şi că îşi doreşte ca membrii staff-ului să se trateze cu colegialitate şi respect.

„Dacă lucraţi vreodată cu mine şi aud că vă trataţi alt coleg cu lipsă de respect, că vorbiţi cuiva de sus, vă concediez pe loc”, a spus Biden în timpul ceremoniei, citează CNN.

El a afirmat că îşi doreşte decenţă, ceva ce „a lipsit mult în ultimii patru ani”.

În aceeaşi ceremonie, Biden a declarat: „Istoria ne măsoară pe noi şi pe compatrioţii noştri după cât de decenţi, onorabili şi inteligenţi am fost în urmărirea intereselor lor”.

„Suntem o singură echipă. Avem o obligaţie, dar şi un mare privilegiu. Nu oamenii lucrează pentru noi, noi lucrăm pentru oameni. Eu muncesc pentru oameni. Ei îmi plătesc salariul. Ei vă plătesc salariile. Ei se încredinţează vouă. Eu mă încredinţez vouă. Astfel, avem o obligaţie”, a mai spus Biden.

Miercuri seară, la Casa Albă va avea loc primul briefing de presă susţinut de Jen Psaki, apoi Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris vor livra discursuri la evenimentul virtual dedicat inaugurării mandatului lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările