Şeful Google nu mai are nimic de spus. La propriu

Şeful Google nu mai are nimic de spus. La propriu

Google Chrome, lider pe piaţă timp de o săptămână

Preşedintele Google, Eric Schmidt, a afirmat că directorul general Larry Page şi-a pierdut vocea şi nu va putea apărea în public pentru câteva săptămâni, CEO-ul anunţând ulterior că nu are vreo problemă serioasă. Schmidt a afirmat că Page nu poate vorbi în public pentru moment, dar se va afla în continuare la conducerea companiei. Page a transmis un email angajaţilor în care îi anunţă că nu are probleme serioase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre întâlnirile la care Page nu va participa se numără şi conferinţa cu analiştii privind rezultatele financiare ale Google din trimestrul al doilea, programată pentru luna viitoare. Anunţul ar putea genera speculaţii privind starea de sănătate a directorului general, în principal din cauza perioadei îndelungate de "tăcere", conform mediafax.

Google nu a stabilit încă data conferinţei cu analiştii pentru rezultatele din trimestrul al doilea, însă anul trecut întâlnirea a avut loc la jumătatea lunii iulie. Contactat de Bloomberg, purtătorul de cuvânt al Google Niki Fenwick a refuzat să comenteze informaţiile. Acţiunile Google au închis vineri în urcare cu 1,1%, însă sunt în scădere cu 12% de la înceutul anului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările