Nuntă mare în Cecenia, cu sute de maşini şi invitaţi de soi. Nepotul liderului cecen s-a însurat VIDEO

Nuntă mare în Cecenia, cu sute de maşini şi invitaţi de soi. Nepotul liderului cecen s-a însurat VIDEO

Nuntă ca la mafioţi în Cecenia. Fratele liderului de la Groznîi, Ramzan Kadîrov, şi-a însurat fiul. Imagini de la eveniment a postat chiar preşedintele care a precizat că au fost respectate toate tradiţiile cecene.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ramzan Kadîrov a scris că nunta a avut loc în satul său de baştină, Ţentaroi. Ceremonia a inclus o cursă de cai cu 200 de concurenţi, mai multe competiţii sportive şi un concurs de dans. Câştigătorii au fost răsplătiţi cu premii valoroase, inclusiv maşini.  La eveniment au participat peste 2.000 de invitaţi.
 
Printre nuntaşi, mai mulţi oficiali ruşi, precum şi liderul din Inguşetia. 
 
Imaginile, înfăţişând, printre altele, o coloană impresionantă de maşini de lux, inclusiv Rolls-Royce, au fost postate pe net atât de amatori, cât şi de Ramzan Kadirov. “Iubita noastra noră a devenit Iman Magodamov”, a scris Kadîrov pe Instagram. 
 
Sute de maşini de lux au format o coloana impresionantă pe strazile din Groznai, unde aproape ca au blocat traficul din zonă. Erau atat de multe incat, desi strada avea doua benzi de circulatie, masinile se intindeau pe 3 benzi. 
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările