VIDEO Un elev australian a aruncat cu un sendviş după premier

VIDEO Un elev australian a aruncat cu un sendviş după premier

Premierul australian Julia Gillard

Premierul australian Julia Gillard a avut parte de un eveniment hazliu miercuri dimineaţă, în timp ce vizita un liceu din sudul oraşului Brisbane. Şefa Guvernului de la Canberra era cât pe ce să fie lovită de un sendviş aruncat de unul dintre liceeni. Băiatul, în vârstă de 16 ani, a fost suspendat de la şcoală timp de 15 zile.

În timpul vizitei de miercuri dimineaţă, premierul Gillard, aflat în mijlocul mai multor liceeni, a fost ţinta unui „atac”. Unul dintre elevi a vrut să o lovească cu un sendviş, însă tentativa a eşuat. Sendvişul a zburat peste capul premierului şi a lovit un alt elev.

Kyle Thomson susţine că nu el a aruncat sendvişul şi pozează în erou, afirmând că încerca să îl oprească pe un alt licean care voia să arunce cu sendvişul după premier. „Aş vrea să spun că-mi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. Sunt nevinovat, nu eu l-am aruncat”, a declarat băiatul pentru un radio local.

Premierul Gillard a ascultat intervenţia liceanului şi a început să râdă. Şefa guvernului australian a declarat că nu-i va oferi liceanului o „graţiere” din respect faţă de decizia directorului liceului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările