Un individ s-a aruncat în aer la intrarea în sediul televiziunii publice din Abhazia

Un individ s-a aruncat în aer la intrarea în sediul
televiziunii publice din Abhazia

FOTO Sputnik

Un individ s-a aruncat în aer la intrarea în sediul televiziunii publice din Abhazia, un mic teritoriu separatist din Georgia susţinut de Rusia, a anunţat luni aşa-numitul Minister abhaz de Interne.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Un individ s-a aruncat în aer în incinta televiziunii“, a anunţat aşa-zisul ministru abhaz de Interne, Aslan Kobahia, citat de RIA Novosti, AFP şi Agerpres.

Atacul a avut loc la ora locală 07.05 (07.05 ora României).

Aşa-zisul ministru abhaz de Interne nu exclude faptul că atacatorul ar fi avut complici.

„Este clar că a fost o bombă şi probabil că acesta nu a fost singur“, a declarat Aslan Kobahia.

Potrivit primelor informaţii, acest atac nu s-a soldat cu victime, cu excepţia atacatorului.

Ministerul de Interne al micii republici separatiste a precizat pentru Interfax că „trupul unui bărbat cu barbă“ a fost găsit la locul exploziei.

Motivele comiterii atacului încă nu sunt cunoscute.

Abhazia, o mică zonă de la frontiera cu Rusia riverană Mării Negre, şi-a declarat independenţa în urma unui conflict cu forţele georgiene după dezintegrarea URSS la începutul anilor 1990.

Rusia a recunoscut independenţa Abhaziei, precum şi pe cea a Osetiei de Sud, o altă republică separatistă georgiană, imediat după conflictul de cinci zile din august 2008 cu Georgia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările