Un doctor thailandez susţine că a tratat cu succes o pacientă cu coronavirus. Numărul morţilor a ajuns la 362

Un doctor thailandez susţine că a tratat cu succes o pacientă cu coronavirus. Numărul morţilor a ajuns la 362

FOTO Captura YouTube

Un doctor thailandez susţine că a tratat cu succes un pacient infectat cu coronavirus din Wuhan folosind un cocktail de antivirale, potrivit unui comunicat emis duminică de Ministerul Sănătăţii. Numărul deceselor a crescut la 362, cu peste 50 de morţi într-o singură zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kriangsak Atipornwanich, doctor la spitalul Rajavithi din Bankok a spus că a tratat o pacientă din China cu un cocktail de medicamente utilizate pentru virusuri gripale şi HIV. El spune că anterior pacienta primise doar medicamente anti-HIV. 
 
El spune că pacienta era în stare gravă, iar rezultatele au fost „foarte satisfăcătoare. Starea pacientei s-a îmbunătăţit rapid în 48 de are” şi după acelaşi interval de timp testul pentru virus a ieşit negativ”.
 
Oficialii thailandezi au declarat în cadrul unei conferinţe de presă că testele de laborator au confirmat că virusul nu se mai găseşte în sistemul respirator al pacientei. În Thailanda sunt 19 cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.
 
Peste 17.000 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate în întreaga lume. Numărul morţilor, 362, a depăşit decesele provocate de epidemia SARS pe teritoriul Chinei.
 
Reprezentanţii unor spitale din Beijing au raportat că au folosit medicamente pentru tratamentul HIV şi SIDA, însă nu se cunoaşte măsura în care acestea s-au dovedit eficiente.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările