Un avion cu 66 de persoane la bord s-a prăbuşit în Iran

Un avion cu 66 de persoane la bord s-a prăbuşit în Iran

Un avion care transporta 66 de persoane s-a prăbuşit în centrul Iranului, potrivit agenţiei iraniene de ştiri Isna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un avion iranian care făcea legătura între Teheran şi oraşul Yasuj din sud-vestul ţării s-a prăbuşit duminică dimineaţa, a informat agenţia iraniană de ştiri Tasnim, citând serviciile de urgenţă.

Aeronava aparţinea companiei Iran Aseman Airlines şi a căzut într-o zonă montană din apropierea oraşului Semirom, scrie agenţia de ştiri Isna, citând purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă, Mojtaba Khaledi.
 
„După căutări în zona în care s-a prăbuşit avionul, am fost informaţi că toate persoanele aflate la bord şi-au pierdut viaţa", a anunţat purtătorul de cuvânt al companiei Aseman, informează AFP.

60 de pasageri, doi agenţi de securitate, doi însoţitori de zbor, pilotul şi copilotul se aflau la bordul avionului ATR 72-500, al Aseman Airlines.
 
Televiziunea iraniană a anunţat, citând martori, că înainte de accident avionul a încercat să aterizeze de urgenţă într-o zonă agricolă.

Potrivit guvernatorului regiunii Semirom, citat de agenţia de ştiri Mehr, elicopterele de salvare nu pot ateriza la locul accidentului din cauza ceţii, iar salvatorii încearcă să ajungă în zonă terestru. 

Din primele informaţii, avionul s-ar fi prăbuşit din cauza vremii nefavorabile.
citeste totul despre: