Statul Islamic le cere musulmanilor credincioşi să distrugă antenele de televiziune prin satelit

Statul Islamic le cere musulmanilor credincioşi să distrugă antenele de televiziune prin satelit

Luptători ai Statului Islamic

Jihadiştii Statului Islamic au publicat marţi un videoclip în care li se cere musulmanilor credincioşi să distrugă antenele de televiziune prin satelit pentru a preveni otrăvirea credinţelor şi a valorilor prin ideile promovate de canale TV ostile, scrie Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
”Inamicii islamului duc un război mediac împotriva ISIS, care nu este cu nimic mai puţin periculos decât campania militară”, se arată într-o declaraţie video a grupării teroriste.
 
Jihadiştii nu au precizat dacă vor depune eforturi pentru impunerea recomandării în teritoriile controlate din Siria şi Irak.
 
ISIS a dat drept exemplu de televiziuni prin satelit, care poluează sufletul musulmanului, mai multe posturi religioase înfiinţate de saudiţi, însă în videoclip există şi trimiteri la Al-Jazeera şi Orient TV.
 
Videoclipul jihadiştilor se finalizează cu o scenă în care mai multe persoane strivesc sub picioare antenele pentru televiziune prin satelit.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările