Marea Britanie amână ridicarea ultimelor restricţii anti-COVID-19. Până când rămân acestea în vigoare

Marea Britanie amână ridicarea ultimelor restricţii anti-COVID-19. Până când rămân acestea în vigoare

FOTO Shutterstock

Premierul Boris Johnson a spus că este îngrijorătoare răspândirea în Marea Britanie a variantei Delta a coronavirusului, care a apărut iniţial în India. Din acest motiv, ridicarea ultimelor restricţii va fi amânată încă până pe 21 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, cluburile de noapte vor rămâne închise, se va păstra un număr limitat de participanţi la adunări şi nunţi, iar oamenii vor fi încurajaţi să lucreze tot de acasă, acolo unde este posibil.
 
În Scoţia, toate zonele vor avea restricţii reduse împotriva virusului, începând cu 28 iunie. Oamenii se vor putea aduna în cafenele, pub-uri şi restaurante în grupuri mai mari, dar vor fi nevoiţi să respecte în continuare distanţarea socială.
 
Premierul britanic Boris Johnson a avertizat că răspândirea în Marea Britanie a variantei Delta a coronavirusului este „de mare îngrijorare”.
 
Cu aproximativ 60% mai contagioasă decât varianta Alpha care a apărut în Anglia, varianta Delta este acum dominantă în Regatul Unit, ţara din Europa cea mai afectată de pandemia, cu aproape 128.000 de decese, scrie Mediafax.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările