Imaginile cu 20 de lei care beau apă în acelaşi timp, virale pe reţelele de socializare VIDEO

Imaginile cu 20 de lei care beau apă în acelaşi timp, virale pe reţelele de socializare VIDEO

Imaginile cu cei 20 de lei au strans mai mult de 31 de milioane de vizualizări.

Un videoclip care prezintă 20 de lei care beau apă dintr-un râu din sudul Africii şi stau aliniaţi perfect unul lângă celălalt a devenit viral pe reţelele sociale. Filmuleţul care a fost postat pe pagina de Facebook Latest Sightings- Greater Kruger a strâns mai mult de 31 milioane de vizualizări.

În filmuleţ, leii coboară pe malul râului şi se aliniază unul după altul într-o coloană perfectă. Cel care a filmat aceste imagini spune: „Nici măcar nu îi pot cuprinde pe toţi în filmare”.

Imediat ce s-au aşezat toţi în linie dreaptă, singurul sunet care se mai aude este doar sorbul lor colectiv.

   

Este a doua oară când pagina de Facebook Latest Sighting au distribuit aceste imagini, transmite news.yahoo.com.

FTW Outdoors a distribut acelaşi clip, pentru prima oară, în luna iulie 2020, la scurt timp după ce Nadav Ossendryver, fondatorul şi CEO-ul companiei Latest Sightings, a surprins aceste imagini lângă râul Sand, care se află în interiorul Rezervaţiei Mala Mala.

Un purtător de cuvânt al companiei Latest Sightings a declarat pentru FTW Outdoors că aceste imagini cu leii au apărut într-o emisiune TV, „Safari Sightings”, de pe postul DSTV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările