Atac armat în Australia. Cel puţin patru persoane au murit şi două au fost rănite

Atac armat în
Australia. Cel puţin patru persoane au murit şi două au fost rănite

Atac armat in Darwin, Autral;ia

Cel puţin patru oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi, în urma unui atac armat care a avut loc în centrul oraşului Darwin, din Teritoriul de Nord, Australia, potrivit presei locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia din Teritoriul de Nord l-a arestat pe atacator, descris ca fiind un bărbat caucazian, în vârstă de aproximativ 45 de ani, îmbrăcat în uniformă de lucru reflectorizantă.

Martorii au declarat pentru ABC că bărbatul a intrat, marţi, în Palms Motel, de pe esplanada din Darwin şi a deschis focul cu o puşcă de asalt.

Inspectorul de serviciu Lee Morgan a declarat pentru The Guardian: „În acest moment, avem informaţii că sunt patru persoane decedate şi alţi oameni au fost împuşcaţi“.

Martora Leah Potter a declarat că atacatorul era înarmat cu o puşcă de asalt şi a împuşcat o femeie prin uşa camerei sale de hotel. Un alt martor a declarat că un bărbat cu un tatuaj pe gât părea să caute pe cineva în apartamentele din clădire.
Atacatorul a fuhit, ini'iale, de la faţa locului, dar a fost ulterior prins de poliţie şi arestat. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: