„Adevărul” te pune-n direct cu elitele mondiale. Corespondenţă video de la Istanbul despre violenţele din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mohamed Hemish, corespondent al publicaţiei „The Atlantic Post” la Istanbul FOTO Arhivă Personală
Mohamed Hemish, corespondent al publicaţiei „The Atlantic Post” la Istanbul FOTO Arhivă Personală

Aşa cum am anunţat în ediţia de ieri, ziarul „Adevărul” demarează, începând de miercuri, 4 iunie, o nouă campanie de promovare a dialogului pe subiecte internaţionale de actualitate.

Primul invitat este jurnalistul Mohamed Hemish, corespondent al publicaţiei „The Atlantic Post” la Istanbul. Hemish cunoaşte, în detaliu, situaţia socio-politică din Turcia, a urmărit îndeaproape ascensiunea premierului turc, Recep Tayyip Erdogan şi a fost martorul protestelor de anul trecut din Piaţa Taksim.

Începând cu ora 13.30, Mohamed Hemish participă la o întâlnire live cu cititorii Adevărul prin intermediul Google Hangouts. Interviul se va desfăşura în limba engleză (urmând a fi subtitrat ulterior) şi va fi difuzat în direct atât pe adevarul.ro cât şi pe canalul de YouTube al publicaţiei noastre.

Pentru a participa în direct la interviurile cu invitaţii din afara ţării, tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi canalul de YouTube al ziarului nostru. Pentru a putea participa activ aveţi nevoie de un cont Gmail cu Google+.

Citeşte şi:

Mărirea şi decăderea „dictatorului” Erdogan: de la vânzător de covrigi la cârma Turciei

Astăzi se împlineşte un an de când zeci de mii de turci au început să-i ceară demisia premierului Recep Tayyip Erdogan. Lupta antisistem continuă, însă ultimul an a adus şi eforturi disperate prin care „Papa Erdogan” încearcă să-şi consolideze puterea. Hulit şi adorat deopotrivă, Erdogan încă mai crede că prin poate controla ţara prin forţă şi plănuieşte să candideze la alegerile prezidenţiale.

VIDEO Peste 100 de persoane reţinute în timpul violenţelor din Turcia, la un an de la izbucnirea protestelor din Istanbul

Peste 100 de persoane au fost reţinute, sâmbătă, la Istanbul, cu ocazia unei demonstraţii de stradă care marchează un an de la izbucnirea mişcării antisistem. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii.

Confruntări violente în Turcia. Autorităţile au anunţat decesul unei persoane, iar alte zece au fost rănite

Cel puţin o persoană a murit, iar alte zece au fost rănite la Istanbul, în noaptea de joi spre vineri, în cursul unor confruntări violente dintre manifestanţi şi poliţie, relatează AFP.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite