Vaccinată anti-COVID, regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu piloţi militari şi le-a transmis să-i „gonească” pe ruşi

Vaccinată anti-COVID, regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu piloţi militari şi le-a transmis să-i „gonească” pe ruşi

Elisabeta a II-a în prima sa vizită post-vacccinare FOTO EPA-EFE

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, a efectuat, miercuri, prima sa deplasare în afara Castelului Windsor după ce s-a vaccinat anti-COVID-19, prilej cu care s-a întâlnit cu piloţi militari cărora le-a transmis să-i „gonească” pe ruşi, informează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elisabeta a II-a a vizitat, miercuri, un memorial militar din sudul Angliei, marcând astfel centenarul forţelor aeriene australiene, asupra cărora este suverană.

Într-o discuţie purtată cu comandantul unei escadrile, ea l-a întrebat dacă „a fost trimis să gonească ruşi”.

„Este corect, doamnă, ne distrăm!”, a răspuns militarul.

Pe fondul tensiunilor cu Moscova, forţele aeriene britanice s-au văzut nevoite în ultimii ani să intercepteze tot mai multe aparate militare ruseşti în apropierea razei lor de apărare.

Elisabeta a II-a şi soţul ei, prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, au primit în ianuarie prima doză de vaccin anti-COVID-19. Palatul Buckingham nu a furnizat informaţii despre administrarea celei de-a doua doze, programată în Marea Britanie la 12 săptămâni de la prima.

Din cauza pandemiei de COVID-19, cuplul regal britanic îşi petrece majoritatea timpului în Castelul Windsor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările