O româncă ar putea fi Denise Pipitone, o fetiţă din Italia dispărută în urmă cu 16 ani din faţa casei

O româncă ar putea fi Denise Pipitone, o fetiţă din Italia dispărută în urmă cu 16 ani din faţa casei

FOTO La Reppublica

O româncă de 19 ani care trăieşte în Scalea, Cosenza, ar putea fi Denise Pipitone, o fată dispărută în 2004 din faţa casei din Sicilia, când avea 4 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

O coafeză din Scalea a anunţat poliţia când a văzut cât de tare seamănă tânăra cu Denise Pipitone. Datele româncei coincid cu cele ale fetiţei dispărute în urmă cu 17 ani.

De aici, Parchetul din Marsala le-a cerut carabinierilor să facă primele cercetări.

Potrivit „La Repubblica”, citată de Mediafax, tânăra a fost audiată luni ore în şir, însă cercetările se desfăşoară în confidenţialitate maximă. Surse au spus doar că românca nu a evitat întrebările. Ea le-a povestit anchetatorilor viaţa sa, povestea sa, a indicat cine îi sunt părinţii şi cum să-i găsească.

Românca ar fi declarat că are 19 ani, ceea ce ar exclude că este copilul dispărut, care în prezent ar fi trebuit să aibă 21 de ani.

Magistraţiii din Marsala încearcă să găsească elemente pentru a putea compara ADN-urile celor două persoane.

Denise Pipitone a dispărut la 1 septembrie 2004 în Mazara del Vallo În timp ce se juca pe stradă cu verişorii ei, lângă casa bunicii şi a mătuşii materne. A fost văzută pentru ultima dată la ora 11:45 de către o mătuşă, în timp ce se juca pe trotuar. Alarma a fost dată în aceeaşi zi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările