Nişte zidari români, suspecţi în jaful de la mănăstirea din Zaragoza

Nişte zidari români, suspecţi în jaful de la mănăstirea din Zaragoza

Intrarea în mănăstirea Santa Lucia, din Zaragoza FOTO: Estrella Digital

La câteva zile după ştirea că din mănăstirea Santa Lucia din Zaragoza au fost furaţi 1,5 milioane de euro, au apărut şi primii suspecţi: nişte zidari români. Totodată, se pare că suma reală era de trei ori mai mică decât se anunţase iniţial.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce ştirea că din mănăstirea de maici Santa Lucia din Zaragoza a fost furată suma de 1,5 milioane de euro, păstrată de călugăriţe într-o pungă de plastic, a făcut înconjurul lumii, informaţiile noi obţinute de poliţişti rectifică datele. De fapt, suma nu era atât de mare, ci era vorba doar de jumătate de milion de euro şi nu de un milion şi jumătate, scrie Info Catolica.

Surse apropiate comunităţii religioase respective susţin că măicuţele îi bănuiesc de furt pe nişte muncitori români. De ce? Cu puţin timp înainte de cel ce avea să primească numele de Jaful Secolului din Aragon, dar care acum trebuie să renunţe la titulatură, o echipă de muncitori, în marea majoritate români, au executat nişte lucrări în mănăstire, fiind foarte posibil ca aceştia să fi aflat de banii păstraţi de măicuţe în incinta lăcaşului sfânt.

Citeşte pe adevarul.es de unde spune avocatul măicuţelor că provin banii şi de ce cred poliţiştii că hoţul sau hoţii ştiau exact amplasamentul banilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările