Mistreţii sălbatici au invadat Roma. „Primarul a devenit zoolog”, acuză un politician din opoziţie VIDEO

Mistreţii sălbatici au invadat Roma. „Primarul a devenit zoolog”, acuză un politician din opoziţie VIDEO

Mistreţii sălbatici sunt văzuţi tot mai des pe străzile Romei FOTO captură video Reuters

Mistreţii sălbatici se plimbă nestingheriţi pe străzile Romei îngrozind loclanicii în timp ce primăria oraşului şi autorităţile regionale sunt ocupate să se acuze reciproc de prezenţa animalelor atrase de tomberoanele de gunoi de multe multe ori arhipline, informează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reuters a suprins miercuri mistreţii mergând fără teamă pe străzi pe lângă maşini şi localnici.
„Mi-e frică de ei ...odată i-am văzut în timp ce duceam să arunc gunoiul. Au venit după mine”, spune o rezidentă.
 
Problema incursiunilor mistreţilor cu pui în apropiere de cartierele Romei, ce durează de luni de zile, a  tulburat campania electorală pentru primăria oraşului. Virginia Raggi, actuala primăriţă din partidul Mişcarea Cinci Stele caută să fie realeasă în alegerile din octombrie şi spune că gestionarea situaţiei ţine de autorităţile regionale de care aparţine Roma.
 
De altfel primăriţa a intentat proces regiunii Lazio administrată de Partidul Democrat de centru-stânga, pe care o acuză că nu s-a ocupat de această problemă.
 
Regiunea a respins acuzaţiile motivând că gestionarea animalelor de la periferia capitalei este sarcina consillilor locale ale Romei.
 
 
„Pînă şi mersul la şcoală a devenit un drum periculos acum”, spune Nunzia Cammino care locuieşte în nordul capitalei.
 
Roberto Gualtieri, membru PD şi unul dintre principalii oponenţi ai lui Raggi în cursa pentru primărie, a declarat că procesul intentat regiunii din pricina mistreţilor este „o glumă”, acuzând administraţia actuală de gestionare defectuoasă.
 
„În loc să fie primar, Raggi s-a transformat practic în zoolog”, a comentat miercuri liderul de dreapta Giorgia Meloni, în timp ce făcea campanie pentru candidatul său.
 
„Mistreţi, şobolani de mărimea labradorilor, pescăruşi ucigaşi, n-am ratat nimic”, a spus el.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările