Marea Britanie. Starea de sănătate a lui Serghei Skripal, otrăvit de GRU cu noviciok, s-a înrăutăţit

Marea Britanie. Starea de sănătate a lui Serghei Skripal, otrăvit de GRU cu noviciok, s-a înrăutăţit

Serghei Skripal

Starea de sănătate a fostului ofiţer GRU Serghei Skripal s-a înrăutăţit, informează publicaţia Times. „Acestuia i se acordă ajutor medical la domiciliu” – a anunţat o sursă din cadrul serviciilor secrete britanice. Potrivit publicaţiei Times, doctorii se tem că Serghei Skripal nu-şi va putea reveni în totalitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Substanţa, cel mai probabil, se va dispersa şi va ieşi din organism, însă efectul ei este unul de lungă durată” – a declarat doctorul în ştiinţe de la Universitatea Nottingham, Wayne Carter. Sursa Times din cadrul poliţiei este convins că Serghei Skripal „va continua să primească ajutor medical”. 
 
„În comparaţie cu fiica sa Iulia, care era tânără şi sănătoasă atunci când a fost otrăvită, Serghei nu s-a aflat în cea mai bună formă” – a declarat aceasta. Amintim că, Londra consideră că Rusia este implicată în otrăvirea lui Skripal cu substanţa A234, însă Moscova respinge categoric acest lucru.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările