Georgia. Aflat în închisoare, fostul preşedinte Saakaşvili ar putea avea nevoie de spitalizare

Georgia. Aflat în închisoare, fostul preşedinte Saakaşvili ar putea avea nevoie de spitalizare

Mihail Saakashivili, fost preşedinte al Georgiei, a fost arestat la întoarcerea în ţară

Fostul preşedinte georgian Mikheil Saakashvili, aflat în închisoare de la 1 octombrie, are nevoie de tratament în spital, deoarece starea sa se agravează, a spus medicul său într-un interviu de televiziune din 10 octombrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Saakashvili a declarat greva foamei după ce a fost arestat la 1 octombrie şi încarcerat în oraşul Rustavi, la câteva ore după ce a anunţat că s-a întors în Georgia după o absenţă de opt ani.
 
Saakashvili fusese condamnat în lipsă în 2018 şi a trăit în Ucraina în ultimii ani.
 
Luna trecută, Saakaşvili anunţase că vrea să se întoarcă în Georgia pentru alegerile locale din 2 octombrie, în ciuda faptului că risca să fie închis, susţinând că vrea să ajute la „salvarea ţării” pe fondul unei crize politice prelungite.
 
Nikoloz Kipşidze, medicul lui Saakaşvili, a spus că a discutat despre starea pacientului său cu medicii de la închisoarea în care este deţinut, nu departe de capitala Tbilisi. " Probabil va trebui să-l transferăm la spital", a spus medicul la televiziunea din Georgia.
 
Mai târziu, Ministerul Justiţiei din Georgia a respins comentariile medicului şi a spus că „starea de sănătate a lui Saakashvili este satisfăcătoare”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările