Belgia. O nouă orgie sexuală în plină pandemie: Poliţia a arestat 56 de persoane

Belgia. O nouă orgie sexuală în plină pandemie: Poliţia a arestat 56 de persoane

FOTO Arhivă

O nouă orgie sexuală organizată în plină pandemie a fost spartă de poliţiştii belgieni. Potrivit presei locale, 56 de persoane au fost arestate în timp ce petreceau complet dezbrăcate într-un conac.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liniştita comună Virton, de la graniţa cu Franţa, a devenit brusc un punct de interes pentru presa belgiană şi cea franceză.

Potrivit cotidianului La Meuse, poliţia din Virton a avut ca misiune în noaptea de sâmbătă spre duminică să spargă o petrecere clandestină.

Dar când au ajuns la faţa locului, poliţiştii s-au trezit în faţă cu zeci de persoane complet dezbrăcate, unele dintre ele fiind sub influenţa drogurilor.

Petrecerea a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a unei tinere care a împlinit recent 28 de ani. Fiecare participant a plătit 250 de euro la intrare, iar acum va fi nevoit să scoată bani din buzunar şi pentru amenda primită pentru nerespectarea regulilor anti-COVID-19.

În total, 56 de petrecăreţi au fost arestaţi, majoritatea francezi.

O primă orgie sexuală organizată în plină pandemie în Belgia a ieşit la iveală acum câteva săptămâni, la scurt timp după ce eurodeputatul ungar Jozsej Szajer şi-a dat demisia. Szajer, în vârstă de 59 de ani, un politician care şi-a construit cariera pe critici la adresa minorităţilor sexuale, a fost prins petrecând gol alături de alţi 24 de bărbaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările