Atac cu armă albă la Lugano, comis de o femeie. Autorităţile elveţiene suspectează o motivaţie teroristă

Atac cu armă albă la Lugano, comis de o femeie. Autorităţile elveţiene suspectează o motivaţie teroristă

Posibil atac terorist în Elveţia, FOTO Arhivă

O femeie a atacat, marţi, două alte femei într-un magazin din oraşul elveţian Lugano, rănind-o pe una dintre acestea cu un cuţit în zona gâtului. Autorităţile elveţiene suspectează că atacul este unul de natură teroristă, fără a oferi până acum mai multe detalii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia a transmis că atacul s-a terminat repede şi principala suspectă, o femeie de 28 de ani care locuieşte în zonă şi are cetăţenie elveţiană, se află în custodia autorităţilor. Una dintre vicitime a fost rănită grav, dar fără a i se pune viaţa în pericol, iar cea de-a doua a suferit doar răni minore, informează Reuters.

Biroul procurorului general din Elveţia a transmis că autorităţile suspectează că atacul este unul terorist, fără a oferi mai multe informaţii. 

Chiar dacă Elveţia nu s-a confruntat cu un val de atacuri jihadiste în ultimele luni, autorităţile au identificat sute de rezidenţi care reprezintă un pericol şi militanţi jihadişti care au călătorit în zone de conflict, în special în Siria. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările