VIDEO Un bărbat din Mumbai şi-a filmat mesajul de adio pentru soţie, după ce clădirea în care locuia s-a prăbuşit peste el

VIDEO Un bărbat din Mumbai şi-a filmat mesajul de adio pentru soţie, după ce clădirea în care locuia s-a prăbuşit peste el

Captură BBC

Khalid Khan a fost prins sub dărâmăturile blocului în care locuia, după ce acesta s-a prăbuşit în timpul nopţii, înregistrând un mesaj pentru soţia sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prins cu piciorul sub o grindă şi cu ochii înlăcrimaţi, Khalid Khan a filmat un mesaj de adio pentru soţia sa, în cazul în care nu va supravieţui dezastrului. „Dacă supravieţuiesc, îi voi fi recunoscător lui Dumnezeu. Dacă nu, acesta este adio”, spune indianul, în înregistrarea publicată de BBC.

Khan povesteşte cum s-a prăbuşit blocul, spunând că s-a adăpostit sub pat în acel moment. Alături de el, alte câteva zeci de persoane se aflau în clădire.

Mesajul lui Khan nu a fost din fericire unul de adio, pentru că indianul a fost scos de sub dărâmături după 10 ore de căutări, alături de alte 20 de persoane. Alţi 40 de locatari nu au fost însă la fel de norocoşi, pierind în urma prăbuşirii clădirii.

Cauza prăbuşirii este momentan necunoscută, însă astfel de evenimente nefericite sunt destul de comune în India, în special în sezonul musonului, care are loc din iunie până în septembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările