Un bărbat atacat de şarpe şi-a muşcat soţia, ca să moară împreună. Cum au fost găsiţi

Un bărbat atacat de şarpe şi-a muşcat soţia, ca să moară împreună. Cum au fost găsiţi

FOTO EPA-EFE

Un indian muşcat de un şarpe veninos şi-a muşcat la rândul lui soţia de încheietură, mânat de dorinţa de a muri împreună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Shankar Rai, un bărbat din statul Bihar, situat în nord-estul Indiei, a fost muşcat de un şarpe în timp ce dormea în propria casă. Văzând că starea de sănătate i se agravează şi că nu mai are scăpare, el i-a spus soţiei că dorinţa sa este să moară împreună şi a muşcat-o de încheietura mâinii, scrie newsweek.com.

Chemaţi de urgenţă, medicii i-au găsit pe cei doi soţi inconştienţi. Pentru bărbat nu au mai putut face nimic, dar au reuşit să o salveze pe femeie.

„Mi-a spus că mă iubeşte prea mult şi că vrea să murim împreună, apoi mi-a luat încheietura şi m-a muşcat. I-am dat voie“, a declarat femeia.

Potrivit medicilor, femeia este acum în siguranţă.

În 2017, peste 1.000 de persoane au murit în India din cauza muşcăturilor de şerpi veninoşi. Cei mai întâlniţi şerpi veninoşi din India sunt kraitul, cobra indiană, vipera şi echisul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: