Un avion de pasageri a dispărut de pe radar în estul Indoneziei. Printre pasageri s-ar afla şi trei copii

Un avion de pasageri a dispărut de pe radar în estul Indoneziei. Printre pasageri s-ar afla şi trei copii

Un avion de pasageri de mici dimensiuni, aparţinând companiei indoneziene Aviastar, a dispărut de pe radar FOTO Aviastar Mandiri

Trei copii s-ar afla la bordul unui avion de pasageri de mici dimensiuni Aviastar care a fost dat dispărut în Indonezia vineri. În avionul care efectuează în special curse interne s-ar afla în total zece persoane, inclusiv trei membri ai echipajului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Transporturilor din Indonezia, Julius Barata, a declarat că s-a pierdut contactul cu avionul în timp ce acesta străbătea provincia Sulawesi, cu aproximativ 30 de minute înainte de aterizarea programată în Makassar, capitala provinciei, notează „Yahoo7“.
 
Avionul transporta trei membri ai echipajului şi şapte pasageri, dintre care trei sunt copii, din Masamba în Makassar.
 
Un oficial de la Agenţia de Siguranţă a zborurilor din Indonezia a confirmat că au pierdut contactul cu avionul ce are zece oameni la bord.
 
În căutarea avionului de mici dimensiuni a fost trimisă o echipă de salvare. Avionul aparţine liniilor aeriene private Aviastar Mandiri care are, în special, zboruri interne.
 
Avionul a pierdut contactul cu turnul de control la câteva sute de kilometri nord de zona unde se caută avionul malaysian dispărut anul trecut, MH370.
 
În luna august, un zbor indonezian a dispărut de pe radar deasupra provinciei Papua Noua Guinee. Avionul transporta peste 50 de pasageri, inclusiv cinci copii şi cinci membri ai echipajului. A doua zi, autorităţile au anunţat că au descoperit 53 de cadavre.
 
În ultimii ani, Indonezia, un arhipelag cu aproximativ 250 de milioane de locuitori, a fost locul multor accidente de transport, inclusiv de avion, de tren şi scufundări ale feriboturilor, conchide „Yahoo7“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările