FOTO Mega-transport de 50 de tone de vitamina C în Wuhan: „Suntem inimă lângă inimă în lupta cu N-COV”

FOTO Mega-transport de 50 de tone de vitamina C în Wuhan: „Suntem inimă lângă inimă în lupta cu N-COV”

Vitamina C poate fi un bun stimulent imunitar

Chinezii luptă pe toate fronturile cu COVID-19, iar compania chineză DSM anunţa pe Twitter încă de acum o lună faptul că un mega-transport de 50 de tone de vitamina C a fost trimis în provincia Hubei pentru a ajuta în lupta cu coronavirusul. DSM a mai trimis ulterior şi alte transporturi de vitamine şi farmaceutice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia nu a fost încă preluată de presa din Europa, exceptând câteva bloguri de profil nutritional. Vă prezentăm în premieră fotografia cu camioanele pline de vitamina C care pleacă de la fabricile de farmaceutice ale DSM către provincia Hubei, epicentrul pandemiei de COVID-19.

Deşi s-a spus că vitamina C nu are niciun efect în lupta cu coronavirus, inclusiv câţiva medici spunând acest lucru, cum este doctorul de la Spitalul Matei Balş Andrei Marinescu, chinezii mizează pe orice pentru a întări imunitatea populaţiei.

Fotografia a circulat până acum doar în mediul online din China şi pe Twitter, deşi este postată în februarie.

Iată ce anunţă DSM Jiangshu, unul dintre liderii mondiali în fabricarea vitaminei C:

”Primul transport de 50 de tone de vitamina C a fost trimis către Wuhan”. Pe transport se poate citi un banner pe care scrie ”În lupta cu n-COV oamenii din Jiangshian şi cei din Wuhan sunt inimă lângă inimă”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: