11 oameni au murit după ce au mâncat orez primit la un templu din India

11 oameni au murit după ce au mâncat orez primit la un templu din India

FOTO 123 RF

Unsprezece persoane au murit şi alte câteva zeci s-a îmbolnăvit, după ce au consumat orez la o ceremonie organizată într-un templu hindus din India, informeaza BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

În jur de 70 de persoane au ajuns la spital, iar 11 sunt în stare extrem de critică după ce au mâncat în cadrul unei ceremonii din oraşul Mysore din statul Karnataka.

„Ni s-a oferit orez cu roşii, care mirosea. Au scăpat cei care l-au aruncat, dar toţi care au mâncar din el au început să vomite şi se se plângă de dureri de stomac“, a declarat unul dintre participanţii la ceremonie. Oamenii au primit mâncarea la plecarea din templu. 

Cel mai probabil, este vorba probabil despre o substanţă toxică amestecată cu orezul, a declarat K. H. Prasad, un oficial în domeniul sănătăţii.

Un oficial al statului Karnataka a deplâns acest incident şi a anunţat o despăgubire de 500.000 de rupii (circa 7.000 de dolari) pentru familiile fiecăreia dintre victime.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: