„Vocea României Junior“ continuă cu al doilea sezon: în ce oraşe au loc primele preselecţii

„Vocea României Junior“ continuă cu al doilea sezon: în ce oraşe au loc primele preselecţii

Primele preselecţii pentru „Vocea României Junior“, anunţate de Pro TV, au loc la Iaşi Cluj şi Timişoara FOTO Facebook

Pro TV a lansat preselecţiile pentru al doilea sezon „Vocea României Junior“, jurizat de Andra, Marius Moga şi Inna şi prezentat de Mihai Bononete şi Robert Tudor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit paginii de Facebook a emisiunii, preselecţiile încep la Iaşi, la Hotel Intercontinental, sâmbătă, 20 mai. Urmează Cluj, pe 27 mai, şi Timişoara, în data de 3 iunie. Totodată, în zilele de duminică, în acelea şi oraşe, au loc şi preselecţiile pentru „Vocea României“, arată Pagina de Media.
 
Copii talentaţi ai României se pot înscrie la preselecţii pe pagina oficială a emisiunii.
 
Primul sezon „Vocea României Junior“ a fost câştigat de Maia Mălăncuş, în vârstă de 9 ani, din Iaşi, antrenată de Marius Moga.
 
În top 10 al celor mai urmărite emisiuni de divertisment din luna aprilie, „Vocea României Junior“ s-a lasat pe locul al patrulea, cu o medie de 1,2 milioane de telespectatori din întreaga ţară, după Românii au talent (Pro TV) – 2,4 milioane, Chefi la cuţite (Antena 1) – 1,3 milioane şi Roata Norocului (Kanal D) – 1,3 milioane, potrivit Pagina de Media

Totodată, show-ul muzical pentru copii a înregistrat la debut audienţe chiar mai bune decât veterana „Vocea României“, ajunsă la sezonul al şaptelea, prima ediţie fiind urmărită de aproape 2 milioane de români.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: