Tudor Gheorghe face echipă cu TVR în următorii trei ani: concertul „Primăvara simfonic“ va fi difuzat de postul public

Tudor Gheorghe face echipă cu TVR în următorii trei ani: concertul „Primăvara simfonic“ va fi difuzat de postul public

Tudor Gheorghe marchează 15 ani de la lansarea albumului „Primăvara simfonic“

Tudor Gheorghe, de al cărui nume se leagă o jumătate de secol de muzică, revine la Televiziunea Română cu spectacolul „Primăvara simfonic“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudor Gheorghe a ales ca în următorii trei ani Televiziunea Română să-i fie canal media, iar toţi cei care-l îndrăgesc pe rapsodul craiovean vor avea astfel ocazia să devină telespectatorii concertelor sale, dar şi să-l întâlnească în emisiunile posturilor TVR.
 
Prima întâlnire cu Tudor Gheorghe va avea loc astăzi, în a doua zi de Paşti, de la ora 21.00, când postul TVR 1 va transmite în premieră concertul „Primăvara simfonic“.
 
„E o mare bucurie pentru mine să dau de ştire că de Sfintele Sărbători ale Paştelui o să fiu la postul naţional de televiziune. O să urmărim împreună unul dintre cele mai dragi spectacole ale mele, «Primăvara simfonic». Primăvara, anotimp al renaşterii, al încrederii, al bucuriei şi abia aştept să-l revăd şi eu. Vă asigur că va fi Paşte frumos“, a mărturisit Tudor Gheorghe.
 
 
Se împlinesc 15 ani de la lansarea albumului „Primăvara simfonic“, în care maestrul Tudor Gheorghe le-a adus românilor un spectacol cu o încărcătura emoţională aparte. Alături de Orchestra Naţională Radio şi de Corul Madrigal, reuniţi sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu, „Primavara“ lui Tudor Gheorghe este un spectacol complex.
 
Simbol al Băniei, actor, poet, compozitor şi rapsod, Tudor Gheorghe a susţinut, în mai mult de 50 de ani de activitate artistică, zeci de spectacole ce au avut ca temă de la muzica populară şi implicarea socială, până la cântecele anilor 1930, cu melodii din repertoriul unor artişti precum Cristian Vasile şi Jean Moscopol. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: