Tudor Chirilă, după ce Cristina Bălan a câştigat Vocea României: „E surprinzător pentru mine, a avut concurenţi redutabili“ VIDEO

Tudor Chirilă, surprins de clasamentul final de la Vocea României

Tudor Chirilă (41 de ani) a declarat pentru „Adevărul“ că victoria Cristinei Bălan (34 de ani) în finala Vocea României este surprinzătoare. Totodată, actorul s-a arătat bulversat de ordinea clasamentului final, făcând referire la concurenţii pe care i-a avut Smiley.

„Anul ăsta e foarte special, mi-am dorit mult ca Cristina să poată să câştige trofeul, în pofida obstacolelor pe care le-a întâmpinat şi care au părut avantaje şi n-au fost. Încă nu îmi dau seama (n.r. - ce se întâmplă), e surprinzător pentru mine, pentru că a avut concurenţi redutabili. Mărturisesc că sunt puţin bulversat de ordinea clasamentului din locurile inferioare. Dar, asta e viaţa“, a declarat Tudor Chirilă pentru „Adevărul“.

Cristina Bălan, vizibil emoţionată şi şocată de decizia publicului de a o desemna câştigătoarea Vocea României, a declarat pentru „Adevărul“ că „încă e prea proaspătă“ pentru a realiza ce înseamnă cu adevărat această reuşită. „Le mulţumesc fanilor că au fost atât de implicaţi în toată perioada asta. Nu am crezut că o să se mobilizeze atâta lume şi că mă va înţelege“, le-a transmis Cristina celor care au votat-o.

În finala Vocea României au luptat pentru marele premiu Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Tomi Weissbuch, de la Marius Moga, şi Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, ambii antrenaţi de Smiley.

Contestată şi apreciată deopotrivă, Cristina Bălan a fost desemnată Vocea României prin voturile telespectatorilor, marcând astfel cea de-a doua victorie consecutivă a lui Tudor Chirilă. Locul secund i-a revenit lui Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, în timp ce elevii lui Smiley, Tobi Ibitoye şi Michel Kotcha, s-au clasat pe locurile trei, respectiv patru în preferinţele românilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: