„Tânăr şi neliniştit“ până în 2020: serialul a fost prelungit cu trei sezoane

„Tânăr şi neliniştit“ până în 2020: serialul a fost prelungit cu trei sezoane

Distribuţia actuală a serialului „Tânăr şi neliniştit“ FOTO CBS

„Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless“ va mai fi difuzat cel puţin până în anul 2020, după ce producătorii au decis să realizeze încă trei sezoane noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tânăr şi neliniştit“ va rămâne probabil cel mai lung serial din istorie, după ce postul de televiziune american CBS a anunţat că se pregătesc încă trei sezoane, iar în prezent producţia a depăşit 11.000 de episoade, potrivit Paginadeseriale.ro.

Motivul pentru care este prelungit? În Stalele Unite, telenovela fără sfârşit a rupt toate recordurile de audienţă ale programelor difuzate în timpul zilei, fiind pe primul loc în topul preferinţelor de 28 de ani.

În România, „Tânăr şi neliniştit“ a fost difuzat aproape 20 de ani de Pro TV şi Acasă TV, însă posturile au renunţat la el în 2015, la episodul cu numărul 5.200.

În luna martie s-au împlinit 44 de ani de la prima difuzare a serialului – în 1973. În prezent din show nu mai face parte niciunul dintre actorii din distribuţia iniţială. Jeanne Cooper, care era una dintre veteranele serialului şi juca rolul Katherinei Chancellor, a murit în 2013, la vârsta de 84 de ani.

Având în palmares 207 premii şi alte 508 nominalizări la festivalurile de profil, „Tânăr şi neliniştit“ a câştigat mulţi fani datorită personajelor atrăgătoare şi conflictelor de multe ori pasionale, dar şi pentru că, în timp, au fost numeroase răsturnări de situaţie.

Producţia se concentrează pe rivalitatea dintre două familii, Newman şi Abbott, deţinătoarele a două companii care se luptă pentru supremaţia în industria cosmetică, iar acţiunea are loc într-un oraş imaginar din Wisconsin, numit Genoa City (există şi un oraş real Genoa City, însă nu are legătură cu cel din serial, n.red.).

Durata iniţială a episoadelor era de 30 de minute, însă datorită succesului înregistrat, producătorii au decis s-o mărească la 60 de minute. Unul dintre personajele iconice ale serialului, Victor Newman (interpretat de Eric Braeden, n.r.), a fost introdus în serial în 1980, planul iniţial fiind ca acesta să joace în jur de 8 – 12 săptămâni. Însă producătorul William Bell a fost impresionat de vocea, jocul scenic şi puterea pe care o emana Eric, astfel că personajul a devenit unul dintre „pilonii“ serialului. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările