Survivor 2021. Jador, despre copilăria dificilă: „Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1”

Survivor 2021. Jador, despre copilăria dificilă: „Aveam un trening rupt, munceam cu ziua, dar luam numai premiul 1”

FOTO Click

Jador, unul dintre cei 12 concurenţi din Echipa Faimosilor, din show-ul “Survivor România”, care a debutat sâmbătă aceasta, la Kanal D, este un artist apreciat de milioane de fani. Copilăria i-a fost marcată de lipsuri, însă sărăcia l-a determinat să îşi dorească să viseze la mai mult, după cum acesta povesteşte într-un interviu acordat înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană.

“Nu am avut nimic, dar am avut totul. Copiii aveau haine, iar eu aveam un trening albastru, rupt. Eram premiant la şcoală, luam numai premiul 1. Aveam o pereche de pantofi imitaţie de piele, iar la un moment dat s-a dus pielea de pe ei şi a rămas doar cârpa aceea… Mergeam la muncă, cu ziua, pe la oameni. Eram conştiincios. Niciodată nu făceam eu ceva cu banii câştigaţi, îi dădeam mamei. Mi-am dorit să am bani, e adevărat că ei nu te fac neapărat fericit. Nu pot să zic că am bani acum, dar sunt ok”, povestea Jador. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările