Show-ul Românii au talent, lider de audienţă pe întreg sezonul: cifrele care au pus Pro TV pe primul loc

Show-ul Românii au talent, lider de audienţă pe întreg sezonul: cifrele care au pus Pro TV pe primul loc

Pavel Bartoş şi Smiley au asigurat buna dispoziţie la Românii au talent FOTO Pro TV

Sezonul şase al show-ului Românii au talent s-a dovedit a fi un real succes, cifrele de audienţă clasând postul Pro TV în topul preferinţelor telespectatorilor pe tot parcursul sezonului.

2,8 milioane de români în medie pe episod 

Sezonul şase al show-ului de divertisment Românii au talent le-a adus românilor, timp de trei luni, emoţii copleşitoare, foarte multă pasiune, entuziasm, determinare, distracţie la cote maxime şi talent autentic. Show-ul a încântat milioane de telespectatori atât în etapa preselecţiilor, cât şi în ediţiile live şi i-a bucurat în fiecare vineri seara cu un spectacol extraordinar creat de concurenţi, de cei patru membri ai juriului, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu, şi de gazdele emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş. 

Cel de-al şaselea sezon Românii au talent a fost urmărit, în medie, de peste 2.8 milioane de telespectatori la nivel naţional, fiind lider de audienţă pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat în perioada 19 februarie - 3 iunie 2016 o medie de 16.8 puncte de rating şi 43.4% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 3.9 puncte de rating şi 10.2% share, arată Pro TV într-un comunicat.

Sute de persoane au venit la preselecţii pline de emoţii, dar hotărâte să le demonstreze membrilor juriului că merită să meargă mai departe în competiţie. Bătălia a fost dură, însă numai 60 dintre aceştia au reuşit să impresioneze în etapa jurizării şi au fost trimişi în semifinale, patru fiind aleşi să meargă direct în show-urile live încă din timpul audiţiilor de către Andi, Mihaela, Andra şi Florin, prin intermediul butonului auriu.

Show-urile live au bucurat telespectatorii cu numere spectaculoase pregătite de concurenţi pentru fiecare semifinală şi cu invitaţi speciali care au creat momente senzaţionale pe scena talentului. Românii şi-au votat de fiecare dată momentele preferate din competiţie, pe care le-au trimis în marea finală, iar membrii juriului au nominalizat cinci candidaţi pentru premiul de originalitate. 

Laura Bretan, marea surpriză a emisiunii 

Finala Românii au talent, care a avut loc vineri, 3 iunie, a adus 16 concurenţi în lupta pentru premiul de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român, care şi-au prezentat momentele şi au făcut tot posibilul să-i cucerească pe cei de acasă şi să obţină cele mai multe voturi. În final, câştigătoarea sezonului şase al show-ului Românii au talent a fost aleasă Laura Bretan, micuţa care i-a fermecat pe toţi cu vocea sa uluitoare. Timp de o săptămână, românii şi-au votat şi favoritul pentru câştigarea premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Anisia Gafton a reuşit să impresioneze la acest capitol, iar momentele de stand-up comedy prezentate de ea i-au cucerit pe telespectatori.

Reprezentaţii extraordinare de canto, dans, magie, forţă, acrobaţii diverse, beatbox, pictură, arte marţiale, trial bike sau teatru au adus emoţie, suspans, mister, pasiune, senzualitate, vibraţie şi sensibilitate, au încântat telespectatorii şi au făcut din sezonul şase Românii au talent unul memorabil!

Cursa pentru căutarea următorului erou naţional a început. Cei care au un talent şi vor să-l arate întregii ţări sunt aşteptaţi să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările