Pro TV pune la bătaie un premiu substanţial pentru competiţia „Ninja Warrior“, însă drumul până la el nu va fi uşor

Pro TV pune la bătaie un premiu substanţial pentru competiţia „Ninja Warrior“, însă drumul până la el nu va fi uşor

Ninja Warrior România este o competiţie sportivă care s-a bucurat de un mare succes în toate ţările în care a fost difuzată FOTO Pro TV

Pro TV a anunţat premiul substanţial pus la bătaie pentru noul reality show de aventură, „Ninja Warrior“, la care s-au înscris deja peste 1000 de români.

Ştiri pe aceeaşi temă

Românul care va reuşi să ducă la bun sfârşit toate traseele din competiţia sportivă „Nina Warrior“ va câştiga un premiu în valoare de 100.000 de euro. 

Forţă, echilibru, curaj, viteză şi o minte puternică sunt elementele pe care fiecare concurent care intră în luptă trebuie să le aibă pentru a demonstra că merită să plece acasă cu marele trofeu şi cecul în valoare de 100.000 de euro, anunţă reprezentanţii Pro TV.  

„Ninja Warrior“ este un format de televiziune în care concurenţii traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama – o structură gigantică de oţel pe care doar adevăraţii războinici o pot cuceri. Pentru a-şi adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiţi să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greşeală sau ezitare poate duce la eşec. Doar cel care va ajunge în vârf şi va apăsa buzzer-ul amplasat pe baza superioară a muntelui va câştiga.

La doar cinci zile de la anunţarea achiziţionării licenţei de producţie a formatului Ninja Warrior, peste 1000 de români s-au înscris în competiţie. Înscrierile continuă, iar doritorii o pot face la numărul de telefon 0743.890.823 sau pe site-ul ninjawarrior.protv.ro.

citeste totul despre: