O tânără, părăsită de iubit pentru că a participat la „Românii au talent“: „După 5 ani, pentru că n-am ales să fiu doar nevastă de casă“ VIDEO

O tânără, părăsită de iubit pentru că a participat la „Românii au talent“: „După 5 ani, pentru că n-am ales să fiu doar nevastă de casă“ VIDEO

Diana Muntean a dansat cu poi FOTO Pro TV

Diana Muntean, o tânără care lucrează într-o corporaţie, a reuşit să hipnotizeze juriul „Românii au talent“ cu un dans mistic, însă a mărturisit ulterior că iubitul a părăsit-o după ce a aflat că s-a înscris în show-ul de la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe numele de scenă AckaashA, Diana Muntean, în vârstă de 28 de ani, i-a convins pe membrii juriului că merită să meargă mai departe după ce a pus în scenă un dans mistic cu poi, de care toţi s-au declarat „hipnotizaţi“. 
 
„Scumpa mea, conceptul de femeie electrificată este pentru prima dată în faţa mea. Spun numai prostii pentru că nu ştiu ce să spun, eşti atât de frumoasă, eşti atât de feminină“, i-a spus Florin Călinescu tinerei, glumind că s-ar înscrie imediat în tribul din care face ea parte.
 
Şi Andi Moisescu s-a declarat fascinant de faptul că tânăra lucrează într-o corporaţie şi în acelaşi timp are o asemenea pasiune. 
 
Întrebată dacă are un iubit, concurenta a mărturisit că a fost părăsită recent tocmai din cauza participării la „Românii au talent“. 
 
„Am primit un telefon în care mi s-a spus să-mi pregătesc toate lucrurile pentru că trebuie să plec, după cinci ani de stat împreună. Pentru că n-am ales să fiu ascultătoare şi să fiu numai nevastă de casă, ci să-mi trezesc femeia interioară şi să vreau să fac ceva cu asta. Nu m-a susţinut din gelozie şi m-a pus să aleg. De astăzi sunt un om liber“, a povestit Diana, precizând însă că se bucură de că a decis să urce pe scena „Românii au talent“. 
 
După ce a făcut dezvăluirea, tânăra a fost încurajată de fanii emisiunii prin mesaje, iar Călinescu a declarat: „Interesează pe cineva dacă Monica Bellucci coase sau găteşte? O femei trebuie admirată, ăsta este rostul ei.“
   
   
citeste totul despre: