Monica Davidescu, mărturisiri la Smart FM despre întâlnirea cu Aurelian Temişan: „El era vedetă, îl dorea toată lumea, mă aşteptam să fiu părăsită“

Monica Davidescu, mărturisiri la Smart FM despre întâlnirea cu Aurelian Temişan: „El era vedetă, îl dorea toată lumea, mă aşteptam să fiu părăsită“

Iuliana Tudor îi ca invitaţi la emisiunea „Petrecere“, de la Smart FM, pe Monica Davidescu şi Aurelian Temişan

Invitaţii Iulianei Tudor din această seară, de la ora 19.00, la emisiunea „Petrecere“ de la Smart FM, sunt doi artişti cu o căsnicie de 22 de ani, care au reuşit, de-a lungul vremii, să descopere secretul unui mariaj reuşit - Aurelian Temişan şi Monica Davidescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Ea este actriţă la Teatrul Naţional, el - una dintre vocile masculine de top ale României, şi este şi membrul juriului la „Te cunosc de undeva“, la Antena 1. Au împreună o fetiţă, Dora, care le moşteneşte talentul artistic. Ambii au vorbit deschis despre viaţă lor personală şi profesională.

Prima petrecere a Monicăi Davidescu a fost la hora din sat

Cum emisiunea se numeşte „Petrecere“, Iuliana Tudor i-a întrebat pe amândoi care sunt amintirile despre primul chef din viaţa lor. Şi dacă Aurelian fusese deja de la 9 ani, cu părinţii, la Revelion, la Căciulata, prima petrecere în viaţă Iulianei a fost... hora din sat.
 
„Eu am crescut la sat până în 1990, aşa că prima petrecere a fost hora din localitate, aveam cam 15 ani, pentru că nu puteam mai devreme, ieşise sora-mea cu un an înainte şi trebuia să aştept un an până să-mi fac apariţia şi eu. Ne-a făcut bunica două rochii cu mâneci largi, ne-a dus la croitoreasă, a fost un adevărat eveniment. Erau reguli stricte: veneau toate mamele şi bunicile să vadă care fată a ieşit în sat, iar bunica, în momentul în care am deschis poarta, a strigat, conform obiceiului: păziţi c-o scot, păziţi c-o scot! Aşa se spunea, ca să ştie satul că se scoate fată mare la hora“, a povestit amuzată actriţa. 

Monica Davidescu: „Mă aşteptam să fiu părăsită“

Despre prima întâlnire, Monica Davidescu a povestit cu sinceritate că nu credea că relaţia are vreo şansă de izbândă, ba chiar se aştepta să fie părăsită: „L-am văzut la festivalul Mamaia, pe care îl prezentam atunci, nu pot spune că m-am îndrăgostit. În momentul în care ne-am cunoscut şi trebuia să-l prezint, nici în acel moment n-am simţit că el era persoana cu care îmi voi petrece toată viaţa. Dar, urmărindu-l în următoarele zile, m-am gândit că ar fi interesantă o relaţie şi mi-am dat seama că simt pentru el mai mult decât simţeam pentru un coleg, ceea ce pentru mine nu era în regulă. Apoi, m-a şi invitat la concertul lui şi mi-am dat seama că se întâmplă ceva şi la el, apoi am început să fim împreună, dar n-am dat şanse acestei relaţii, eu eram abia intrată în facultate, el era vedetă, îl ştia toată lumea, nici nu sperăm şi oricum mă aşteptăm să fiu părăsită. Însă nu s-a întâmplat aşa“. 
 

Poezie scrisă şi dedicată de Aurelian Temişan soţiei lui

Şi că temerile ei au fost exagerate a dovedit-o chiar Aurelian, recitând în emisiune poezia pe care i-a dedicat-o Monicăi, de ziua ei, în urmă cu doi ani:
 
„Şi de va fi să mă mai nasc odată,
Să fiu din nou artistul care sunt,
Nu m-ar interesa să-mi caut fată în lumea asta atât de zbuciumată
Ştiind că într-o seară, chiar normală
'Nainte de spectacol, repetând
Îmi va zâmbi o fată ireală
Spunând din start: Bună, Monica sunt“. 
 
Emisiunea Iulianei Tudor de la Smart FM, „Petrecere“, are loc în fiecare vineri, de la ora 19.00.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările