Maia Morgenstern şi alţi actori din „Fructul oprit“ se alătură distribuţiei noului serial de la Antena 1, „Sacrificiul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nume mari ale teatrului românesc, actori care au jucat în serialul „Fructul oprit“, în frunte cu Maia Morgenstern (57 de ani), Adriana Trandafir (63 de ani), Marian Râlea (61 de ani), se alătură noii producţii de la Antena 1, „Sacrificiul“.

Distribuţiei serialului „Sacrificiul“, produs de Ruxandra Ion şi difuzat începând din această toamnă la Antena 1, se alătură Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Marian Râlea, Virginia Rogin, Mihai Călin şi Bogdan Stanoevici. 

Imediat după încheierea filmãrilor pentru „Fructul oprit“, o parte din distribuţie a acceptat propunerea Ruxandrei Ion de a face parte dintr-un nou capitol profesional pentru întreaga echipă. Despre noul proiect, dar şi despre personajele cărora le dau viaţă, actorii au vorbit cu bucurie şi emoţie.

„Doamna Ruxandra Ion mi-a povestit cu delicateţe, cu respect, cu emoţie despre acest nou proiect şi m-a întrebat dacă doresc să continuăm mai departe într-o nouă poveste de dragoste, de viaţă cu dureri, bucurii, tribulaţii, cu răsturnări de situaţie. Am îmbrăţişat ideea de a continua o poveste formidabilă alături de această echipă. Personajul meu, Eva, cu un nume predestinat, femeia primordială, este un om ce şi-a asumat dragostea nu lipsită de riscuri, de meandre, de contorsiuni, de dezamăgiri, de fior, de spaimă, dar şi creşterea copiilor. Şi acum fiecare trebuie să se întrebe ce înseamnă să fii femeie, mamă? Numai a da naştere, sau mai ales şi a creşte zi de zi moment de moment. Toate lucrurile acestea înseamnă viaţă şi încercăm să le transpunem în personajele noastre, în produsul cultural, serialul pe care îl facem. Abia aşteptăm reacţiile oamenilor!“, a mărturisit Maia Morgenstern.

Adriana Trandafir povesteşte la rândul său despre personaj: „Veorica, personajul căruia îi dau viaţă, este o soţie şi o mamă cu un caracter puternic şi, deşi aparent pare supusă bărbatului, ştie foarte bine să îl manipuleze. Este o femeie care a făcut multe sacrificii pentru poziţia socială pe care doreşte să o expună în societate“.

adriana trandafir sacrificiul foto antena 1

Adriana Trandafir FOTO Antena 1

„Voi juca un rol nou, neaşteptat, care mă surprinde şi pe mine. Elena este o profesoară, mama a trei fete foarte diferite, iar provocarea pentru mine este să explorez, să caut şi să înţeleg cum această femeie împacă profesia şi calitatea de mamă şi soţie. Vom vedea foarte multe lucruri contradictorii între aceste trei planuri: mamă, soţie, profesoară“,  declară Ana Ciontea.

ana ciontea sacrifiul foto antena 1

Ana Ciontea FOTO Antena 1

„Joc din nou un personaj extrem de interesant, care nu se asemănă cu alte roluri jucate până acum de-a lungul timpului. Mama Gela este o femeie puternică, stâlpul unei familii, o femeie trecută prin încercările vieţii, care ţine mult la tradiţii şi la familia sa pentru care este dispusă să facă orice sacrificiu. Sunt plină de emoţii pentru că este un proiect foarte frumos, cu o poveste extraordinară cu care sper să bucurăm sufletul telespectatorilor“,  spune Virginia Rogin. 

Imagine indisponibilă

Virginia Rogin FOTO Antena 1

Marian Râlea găseşte în noul său rol o provocare, dar şi o bucurie de a juca alături de tânăra generaţie:  „Pentru orice actor, un nou rol este o provocare. Am terminat «Fructul oprit», unde am jucat un personaj drag mie şi iată-mă acum dându-i viaţă lui Relu, plecat de acasă să cumpere pâine şi întors după cinci ani. Ce se întâmplă în aceşti cinci ani rămâne să descoperiţi din toamnă. Mă bucur că este aceeaşi echipă, mă bucur că lucrez alături de actorii şi prietenii mei care îmi sunt apropiaţi de vârstă, dar mai ales cu cei tineri care sunt absolut extraordinari! Din tot ce am văzut şi am jucat cu cei tineri pot spune că teatrul şi filmul românesc sunt pe mâini bune“.

Imagine indisponibilă

Marian Râlea FOTO Antena 1

Mihai Călin descrie noul serial ca fiind unul complet şi complex: „Serialul «Sacrificiul» este un proiect complex în care îi dau viaţă lui Laviniu, un avocat care se ocupă de actele anumitor afaceri, dar în acelaşi timp este un tip vesel şi plin de viaţă. Echipa de producţie este aceeaşi care a fost la «Fructul oprit» şi nu face decât să mă bucure pentru că am devenit practic o familie“.

Imagine indisponibilă

Mihai Călin FOTO Antena 1

La rândul său, Bogdan Stanoevici preferă să facă o paralelă între noul personaj, Grig şi Marius Cristescu, interpretat în serialul „Fructul oprit“, proiect ajuns la final pe 19 iunie:  „Personajul meu este un procuror integru, drept, pentru care legea este mai importantă decât familia. De altfel personajul pe care l-am interpretat în «Fructul oprit» avea o convingere «Vreau să fac dreptate chiar de-ar fi să moară lumea», în «Sacrificiul» voi spune «Vreau ca justiţia să triumfe indiferent dacă asta convine sau nu». Faptul că pune mereu mai presus legea decât familia mi se pare o premisă bună, pentru a crea un personaj de care oamenii să se îndrăgostească şi să îl primească în casele lor“.

bogdan stanoevici sacrifiul foto antena 1

Bogdan Stanoevici FOTO Antena 1

„Sacrificiul“ este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama“ cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite